In de gemeente Mill en Sint Hubert bruist het van de activiteiten. Dat is te zien in de online Uitagenda op www.uitinmill.nl. Doel van deze online agenda is om een zo compleet mogelijk overzicht te bieden van activiteiten en evenementen in de gemeente Mill en Sint Hubert.

Dit is handig voor belangstellenden die willen zien wat er wanneer wat te beleven is. Maar ook organisatoren die zelf wat op poten willen zetten kunnen zo zien op welke data er al activiteiten zijn en hier mogelijk rekening mee houden.

Iedereen kan gratis zijn of haar activiteiten die in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord georganiseerd worden, doorgeven voor plaatsing in de Uitagenda. Daarnaast is de redactie van De Neije Krant en Inmill.nl actief in het beheer van de agenda. Zij zullen activiteiten die via persberichten binnenkomen dus ook zelf actief toevoegen. Daarmee zal Uitinmill.nl een nog completer overzicht van activiteiten en evenementen krijgen.

Deze online Uitagenda is te bereiken via www.uitinmill.nl, www.uitinlangenboom.nl, www.uitinsinthubert.nl en www.uitinwilbertoord.nl. Uiteraard is deze site ook geschikt om te bezoeken via mobiele apparaten.

Meer weten of een activiteit doorgeven?

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..