BZB

Het laatste weekend van augustus is het weer St. Hubert op z’n Best. Het is maar liefst de 31e editie van dit inmiddels regionaal alom bekende event.

Tijd voor een gesprek met organisator Antoine van Loon. Want hoe komt het nu dat St Hubert op zijn best zo’n succes is?
‘Omdat het gewoon supergezellig is! Maar zonder dollen denk ik dat we op zondag, de familiedag, bekend staan om de vele attracties die na het passeren van de entree gratis aangeboden worden. We hebben gelukkig al die jaren de entreeprijs laag weten te houden. Namelijk slechts € 2,-.
Dit wordt het derde jaar dat we er een compleet weekend van hebben gemaakt. Op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 augustus moet je dus met een dikke stift Sint Hubert op zijn best in je agenda schrijven.
We hebben weer een mooi programma samengesteld op de vrijdagavond is er gekozen voor de fantastische coverband: De Heeren van!
Op zaterdagavond komt de regionale supertalentvolle band FreeB voor ons optreden en aansluitend zal BZB, Band Zonder Banaan, het publiek trakteren op een onvergetelijke avond.

De zondag staat zoals altijd in het teken van de kofferbakverkoop, de hoeveelheid kinderattracties en een uitgebreid showprogramma. De kofferbakverkoop heeft echt een groot aanbod en zowel de standhouders als het publiek kijkt hier enorm naar uit. Je kunt hier echt mooie aanbiedingen shoppen maar ook heerlijk rondsnuffelen.

Ik ben ook blij te kunnen vertellen dat de nostalgische kermis weer terugkomt. We hebben een authentieke zweefmolen, een draaimolen, de kop van jut, ballengooien en touwtjestrekken. Ik vind dat zelf echt super dat we weer een echte nostalgische kermis in ons dorp hebben staan. Zeker met de prachtige woonwagens is dit een lust om te zien.
Natuurlijk zijn we ook de oudere jeugd niet vergeten. Deze kunnen zich heerlijk uitleven met de lasergames in een speciaal opgezet labyrinth.

Voor de kleintjes hebben we ook een heus poppenkasttheater georganiseerd. En wie durft kan op de rodeostier laten zien wat hij kan!
Met onze loterij zijn er ook weer mooie prijzen te winnen, wat denk je bijvoorbeeld van een vliegtuigvlucht boven St. Hubert en omgeving?!
Natuurlijk is er op zondag ook weer volop entertainment. Geniet van het straattheater dat je op het gehele parcours kan tegenkomen. Bij het grote terras zijn continu muziekoptredens zodat je altijd optimaal kunt genieten.

We starten dit jaar ook met "The battle of bands" waarbij bandjes zichzelf kunnen aanmelden en je via Facebook kan stemmen wie je graag op St. Hubert op z'n Best ziet. In de pauzes van deze bands kun je meedoen aan de bierfietsbattle.
St. Hubert op z'n Best wordt weer op een supergezellige wijze afgesloten en wel met de band "Bandits", die voor een uitstekend stukje muziek zullen zorgen, en niet te vergeten onze eigen DJ Jack!

Als ik het zo allemaal opnoem krijg ik er in ieder geval weer onwijs veel zin in! Ik hoop alle lezers ook! Tot de 31e editie!’