Digitaal foto's maken betekent dat u meteen kunt zien of een foto is gelukt. Wanneer de foto niet goed is, haalt u hem weg.

U slaat alleen de goede foto's op en bewaart ze vervolgens op een geheugenkaart, op de computer, op een cd-rom, op een dvd, op een internetsite of in een digitaal fotoalbum. Ook kunnen alle foto's natuurlijk worden afgedrukt, door uzelf of door een afdrukcentrale.

Een bijzonder complete hobby groep Digitale Fotografie en Beeldbewerking, uitgaande van de digitale fotocamera en het bijzonder toonaangevende beeldbewerkingsprogramma Photoshop Elements! Leer fotograferen bij het Senioren Hobby Centrum: Digitale fotografie.

Wil je ook beter overweg kunnen met je digitale camera en mooiere foto’s maken? Dat leer je tijdens de maandelijkse bijeenkomsten, samen met anderen. Je leert dan alle functies van je camera te gebruiken, waardoor je nog mooiere en betere foto’s kunt maken. Er valt een hoop te ontdekken met je digitale camera!

Digitale fotografie en fotografie zijn de laatste jaren erg in opkomst. Vooral digitale fotografie. Bij digitale fotografie hoeft er geen rolletje meer ontwikkeld te worden, maar u simpelweg duizenden foto's kan nemen en heel gemakkelijk weer kunt verwijderen van uw geheugenkaart als u deze niet mooi vindt.
Denk bijvoorbeeld aan hoe je het beste een foto buiten kan nemen of in het donker een foto moet nemen. Termen in de digitale fotografie die aan het licht worden gebracht zoals: sluitertijd, diafragma, brandpuntafstand, ISO waarde en autofocus etc. Ook foto bewerking programma komen ruim aan bod. Het SHC beschikt over diverse computers, waarmee u kunt gaan spelen. Alles onder deskundige begeleiding van Hen Daams. We starten in september op maandag middag: 13.30 -  15.20 uur. Op maandag avond zijn we ook actief met een Film-video groep. Ook daar zijn nog enkele plaatsen vrij.

Zin om mee te doen, meld je even aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Frans: 0485 - 47 10 79.