Niet alleen de Nijmeegse Wandel Vierdaagse komt deze zomer door Mill, maar ook een route van de Nijmeegse Fiets4daagse bezoekt ons dorp. Deze Fiets4daagse wordt gehouden van donderdag 25 tot en met zondag 28 augustus 2016.

Op de laatste dag komt men naar Mill en zijn er ook 2 superstops in de Wissel en Kasteel Tongelaar in het programma opgenomen. Hier krijgt men meer informatie over de geschiedenis van Mill, de streekproducten en toeristische mogelijkheden in onze gemeente.

Nijmeegse Fiets4daagse

Na 9 jaar is de Nijmeegse Fiets4daagse weer helemaal terug van weggeweest. Het concept is geheel vernieuwd; elke dag doen de fietsers een zestal SuperStops aan. Denk hierbij aan fietsen door museumpark Orientalis, proeven bij brouwerij Landgoed Bergzicht-De Raaf, het terras bij de Thornsche molen, en een muzikale overtocht met het pontje bij Cuijk met popkoor Noicy Voices. Ook voor de jeugd valt er genoeg te beleven: je mag een hole spelen op de golfbaan in Elst, er zijn oud-Hollandse spelen en je ontmoet acteurs verkleed als Romein of grenswacht.

Omdat niet iedereen de mogelijkheid heeft om alle 4 dagen te fietsen, is het ook mogelijk om 1, 2 of 3 dagen mee te doen. Fietsers die alle vier dagen meefietsen ontvangen een prachtige halslint-medaille. Deelnemers die een gedeelte van de Fiets4daagse doen ontvangen een opspeld-medaille.

Meer weten of inschrijven?

Zie www.nijmeegsefiets4daagse.nl.