Door Rens van Hout - Jongerencentrum De Wissel in Mill bestaat dertig jaar. Ter ere van dit jubileum organiseert het bestuur van De Wissel samen met vrijwilligers een speciaal feestweekend van 28 tot 30 oktober.

De verschillende geplande evenementen zijn gratis toegankelijk.

Het weekend wordt op vrijdag 28 oktober geopend met een avond vol live muziek. Deze muziek zal worden verzorgd door bands die in de afgelopen dertig jaar hebben gerepeteerd en opgetreden in het jongerencentrum. De line-up zal bestaan uit de bands 47 Camp Road, Unplugged Rebels en hiphop-formatie Last Crewsaders. De deuren openen om 20.00 uur.

Sounds like Techno

Het is inmiddels elf jaar geleden dat het evenement Sounds Like Techno voor het eerst werd georganiseerd in De Wissel. Speciaal voor het jubileum keert de avond vol knallende beats eenmalig terug. Zaterdag 29 oktober zullen dj’s van het eerste uur dan ook weer de beste dance-platen ten gehore brengen. Sounds Like Techno ‘#Re-United Again’ begint om 21.30 uur en wordt georganiseerd door Katz.

Open dag

Tijdens het feestweekend wordt ook ruimte gemaakt voor het ophalen van herinneringen aan De Wissel. Op zondag 30 oktober is iedereen dan ook van harte uitgenodigd om naar de open dag te komen. Hier kan men onder het genot van een drankje onder andere oude foto’s en filmmateriaal bekijken. Deze open dag duurt van 13.00 uur tot 17.00 uur. Na de open dag zal er een besloten feest plaatsvinden voor alle vrijwilligers door de jaren heen.