Henk Dissel

Op kermiszaterdag 17 september, staat er een Hollandse avond op het programma bij café Libre aan de Langenboomseweg in Mill. Die avond is de muzikale omlijsting in handen van DJ Jos Netten en zijn er optredens van Henk Dissel en Etienne Alvares.

De avond start om 20.30 uur en kaartjes kosten bij café Libre in de voorverkoop 10,00 euro. Dit is inclusief 2 consumptiebonnen. Op is op en vol is vol.

Henk Dissel

In 2008 kreeg Henk Dissel de kans om zichzelf aan Nederland te laten zien in de TROS Sterren.nl Academy. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus bracht Henk verschillende singles uit. Veel van zijn singles kregen de nodige steun bij regionale Radio en Tv-zenders waardoor de bekendheid van Henk groeide en de boekingen langzaam op gang kwamen. Sinds die tijd stond hij op tal van festivals zoals o.a. het Tros Muziekfeest op het plein, de Tilburgse Kermis en Dutch Valley. Als klap op de vuurpijl stond Henk drie avonden in een bomvolle Amsterdam Arena tijdens de pauzeshow van de concertreeks van Toppers in Concert. In september 2014 ontving Henk uit handen van Antje Monteiro de BumaNL Award voor Grootste Talent. Het afgelopen jaar stonden de singles 'Jij en Ik' en 'Stap voor Stap' hoog in de charts en De videoclip hiervan is al meer dan 400.000 keer bekeken.

Meer

Maar naast het optreden van Henk Dissel zal ook Etienne Alvares een gastoptreden verzorgen en zal DJ Jos Netten zorgen voor de rest van het feest deze avond. Kaartjes kosten in de voorverkoop 10,00 euro en deze zijn tot en met vrijdag 16 september verkrijgbaar bij café Libre. Hierbij ontvangt men dan tevens 2 consumptiebonnen. Mits beschikbaar zijn kaartjes ook op de avond zelf a 10,00 euro (zonder consumptiebonnen) verkrijgbaar, maar op is op en vol is vol.

Kermis

Op vrijdagavond 16 september is er bij café Libre het traditionele spaarkaslichten. Op zaterdagavond dus de Hollandse avond en alle andere dagen kunt u er terecht voor Libreés Eeterij. www.cafelibre.nl