Van 18 tot 24 september is de jaarlijkse collecte van de Nierstichting. Ruim 70.000 vrijwilligers gaan dan van deur tot deur.

Met de opbrengst van de collecte, zet de Nierstichting alles op alles om nierziekten klein te krijgen en daarmee de wereld van de nierpatiënten weer groter.

“De collecte is heel belangrijk voor het werk van de Nierstichting,” benadrukken de Nierstichting coördinatoren van de Nierstichting in Mill, Dorian Selten en Marion Paters. “Donaties zijn de enige bron van inkomsten van de Nierstichting, die van de overheid geen subsidie ontvangt. Ook hier in Mill gaan zo’n 50 enthousiaste collectanten op pad en proberen we samen alle straten van Mill te bereiken. Jammer genoeg is dit niet helemaal gelukt. Onze vraag aan u is, om voor een paar uurtjes een helpende hand uit te steken.”

De straten in Mill waar op dit moment nog geen collectant voor gevonden is, zijn de Hoenderstraat, Pauwstraat, Graafseweg, Busweg, Schippersdijk, Gagelweg, Bergseweg en Paulweg. Deze straatjes liggen allemaal heel dicht bij elkaar. Ook voor Groenlingstraat en Havikstraat wordt nog een collectant gezocht.

Dus voelt u zich geroepen en heeft u nog een paar uurtjes over, dan horen we het graag van u.

Dorian Selten 0485 - 45 53 98
Marion Paters 0485 - 45 25 86