Tapas & Ballen

De workshops van Het Mo’Ment in Langenboom zijn allesbehalve ‘standaard’. Denk bijvoorbeeld aan een kookworkshop Griekse Mezze of Theekransen, een dag beeldhouwen of in een middag een dikke dame schilderen.

Altijd zijn de ingrediënten passie, plezier en gezelligheid. Na deze zomer wordt het aanbod uitgebreid met een aantal bijzondere workshops.

Vision board

De unieke Vision Board workshop is de manier om op een creatieve wijze doelen te bereiken. Welk doel je ook hebt - groot, klein, grappig of nog niet helemaal concreet - met deze workshop worden jouw doelen zichtbaar. Een Vision Board is een collage van afbeeldingen, foto’s en eventueel teksten die te maken hebben met de doelen die je wilt bereiken. De workshop wordt gegeven door Susan Selten; een ervaringsdeskundige als het gaat om het visueel maken van doelen. Tijdens de workshop helpt zij jou om jouw doelen specifieker te maken. Je gaat van ‘Ik wil een mooiere tuin’ naar ‘Ik wil een tuin met veel bloemen, een moestuintje, een hogere schutting en een leuk bankje’. We maken het samen duidelijker en dus concreter, zodat je jouw doel echt voor je ziet. De Vision Board Workshop vindt plaats op dinsdagochtend 13 september en start om 10.00 uur, de inloop is vanaf 9.30 uur.

Tapas & Ballen

Een variatie op de workshop Theekransen – het genieten van een High Tea in combinatie met het maken van een krans – is de workshop Tapas & Ballen. Deze workshop wordt in de avond gegeven en start met een goed gevulde tafel met echte Spaanse Tapas. Na het dessert komt men in actie en wordt onder begeleiding van Mariëlle Claessens een piepschuim bal bekleed met natuurlijk materiaal. Bent u met vier of meer personen, dan kunt u uw eigen datum prikken, maar u kunt ook deelnemen aan een van de aanschuifavonden. Deze vinden plaats op donderdag 13 oktober, donderdag 17 november en donderdag 15 december.

Ster vlechten

Een populaire workshop is het Hart Vlechten. Van wilgentenen wordt in een middag – na een heerlijke High Tea - een hart gevlochten. Een nieuwe variant hierop is het vlechten van een ster. Op zondag 27 november en zondag 2 december zijn er een speciale aanschuifworkshops Ster Vlechten in Kerstsfeer. 

NLP Proeverij

Voor diegene die nou ook eens willen weten en ervaren wat NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) precies is, is er de NLP Proeverij. Coach Nancy Verstegen legt in drie ochtenden uit wat NLP is. Je komt erachter hoe denkpatronen, taalgebruik, intuïtie en gedrag een samenspel zijn en hoe dit kan ingezet worden als instrument voor communicatie en persoonlijke ontwikkeling. De NLP Proeverij start op vrijdag 14 oktober en wordt vervolgd op vrijdag 4 november en vrijdag 25 november. De inloop is vanaf 9.00 uur en om 9.30 uur starten we.

Arrangement Gerust Genieten

Het Mo’Ment en De Lummel – beide gevestigd in Langenboom – hebben twee arrangementen samengesteld waarbij een creatieve workshop wordt gecombineerd met Bed & Ontbijt. Onder de noemer ‘Gerust Genieten’ kan een kookworkshop worden gecombineerd met een overnachting of een workshop Hart Vlechten worden aangevuld met een barbecue en overnachting. Beide arrangementen worden afgesloten met een heerlijk ontbijt.

Informatie

Wilt u ook een dag(deel) creatief bezig zijn, koken en eten met familie, vrienden of collega’s kijk dan op de website www.hetmoment.info van Het Mo’Ment voor alle informatie of bel met Monique Nelson via 06 - 51 11 00 82.