Recall

Van zaterdag 17 tot en met dinsdag 20 september is het weer kermis in Mill. Zoals gebruikelijk zijn er die dagen tal van muzikale activiteiten te vinden in café zaal Royal aan de Kerkstraat in Mill.

Dit variërend van lokale bands en smartlappen tot prima dans- en feestmuziek. Alle dagen is de entree zoals gebruikelijk bij dit soort activiteiten in café zaal Royal uiteraard helemaal gratis.

Zaterdag: Het muziekprogramma start bij café zaal Royal op zaterdag 17 september om 22.00 uur met 2 lokale bands. Deze avond hoort en ziet u er the Dying Flutchman en de Sneeuwklokjes. The Dying Flutchmen zijn gedreven dichters. Zij bestaan nu bijna 10 jaar en spelen deze avond de beste nummers die zij op hun repertoire hebben staan. Frisser dan ooit tevoren staan De Sneeuwklokjes te popelen om weer te raggen, te beuken en te rauzen. Na 25 jaar nog steeds springlevend en niet te lui om de concertpodia weer prettig onveilig te maken.

Zondag: Op zondag zijn er vanaf 13.00 uur diverse koren te horen die deelnemen aan het 12e Millse Smartlappenfestival. Vanaf 21.00 uur is er een optreden van the John Henry Orchestra.. Dit zijn 2 rasartiesten. Zij lanceerden een nieuw concept waarbij slechts 2 muzikanten op het podium staan, maar toch klinkt er een volledige sound. Geen hocus pocus of computers, maar het echte werk. Twee musici die alles uit de kast halen wat zij bezitten: twee stemmen, twee zielen, vier armen, vier benen en 20 vingers in combinatie met een grote verscheidenheid aan instrumenten, dat is The John Henry Orchestra. Samen creëren ze een full-band-geluid met een breed repertoire.

Maandag: De maandagmiddag kent zoals al diverse jaren een matinee zoals vroeger “De Sfeer van Weleer” met gezellige dans- en feestmuziek. Maar er kan ook prima gebuurt worden. De zaal is open om 12.30 uur, aanvang van de middag 13.00 uur en de muzikale omlijsting is in handen van Munne Maot en Ik. Tussendoor zijn er diverse keren Gratis Hapjes.

Dinsdag: Op de laatste avond van de Millse kermis is café Royal in Mill ook the place to be om gezellig te borrelen en te buurten. Maar vanaf 18.30 uur is er ook live muziek met Recall. Deze band werd vorig jaar opgericht als onderdeel van het Senioren Hobby Centrum (SHC) in Mill. We hebben allemaal een passie, een grote hobby en dat is waar het SHC voor staat, mensen die hun hobby met liefde uitvoeren. En dat hoor en zie je bij Recall. Zij maken muziek voor een brede doelgroep waarbij de jaren zestig en zeventig centraal staan. Recall bestaat uit een basisformatie van zes enthousiaste hobby muzikanten die allemaal beschikken over veel podiumervaring.

Ineke, Broer en alle medewerkers van café zaal Royal wensen u een fijne kermis. Zie voor meer informatie over deze en alle andere activiteiten in en rond café Royal ook www.caferoyalmill.nl.