Op donderdag 25 augustus jongsleden vertrokken de leden van tractorclub de Peeltuffers met een groot aantal tractoren met caravans vanaf de Wilbertoordse kiosk richting het Gelderse Groesbeek.

De heenreis was een prachtige toertocht, met name de overtocht over de Maas bij Cuijk via het pond en de kilometers door het heuvelachtige landschap, waren interessant. ’s Avonds na het uit pakken van alle kampeerartikelen en het installeren van de caravans, sloten de Peeltuffers de dag af met een etentje en een presentatie met foto’s en video’s van weleer.

De tweede dag begon ontspannen met koffie en een uitgebreid ontbijt met gebakken eieren. De ochtend gymnastiek werd, na zorgvuldig overleg, overgeslagen. Deze dag stond verder een toertocht op het programma. Deels door Duitsland, een stuk langs de Rijn, de Zevenheuvelenweg en een route dwars door Nijmegen. Met name het onderdeel Keizerkarelplein was een attractie op zich!

Op zaterdag was er een toertocht met huifkar voor de kinderen en waren de waterspellen rondom het luchtkussen favoriet. De dag werd afgesloten met een gezellige BBQ. Zondag keerden de Peeltuffers allen weer huiswaarts. Het was een zeer geslaagd weekend, ofwel het was mieters!

www.peeltuffers.nl