Komend weekend (van zaterdag 17 tot en met dinsdag 20 september) staat de Millse kermis weer op de agenda. Die dagen zijn er weer diverse attracties in het centrum van Mill te vinden.

Zoals gebruikelijk wordt ook deze kermis in de gemeente Mill en Sint Hubert georganiseerd door de gebroeders Regter uit Langenboom.

Attracties

Tijdens de Millse kermis vindt u in het centrum van Mill o.a. de autoscooter en boksbal, polyp, cake walk, booster, draaimolen, familie achtbaan, grijpkranen, pusher, skee ball, schiettent, lijntrek, ballengooien, lucky duck, oliebollenkraam, snoepkraam, viskraam, loempiakraam en suikerspin/popcorn. In de editie van De Neije Krant van deze week zijn enkele kortingsbonnen te vinden. Knip ze uit en neem ze mee. Zo geniet je nog voordeliger van de Millse kermis.

Openingstijden - vuurwerk

Zaterdag 18.00 - 24.00 uur
Zondag 13.30 - 24.00 uur
Maandag en dinsdag 14.30 - 24.00 uur
Op dinsdagavond 20 september start er rond 21.30 uur een vuurwerkshow als afsluiting van de kermis 2016. Dit in het Landschapspark aan de hoek Schoolstraat en Beerseweg.

Namens de gebroeders Regter en de redactie van De Neije Krant en inmill.nl wensen wij iedereen fijne kermisdagen! Zie voor een overzicht van activiteiten bij de lokale horeca tijdens de kermisdagen ook www.uitinmill.nl.