Zondag 2 oktober vindt in de Sporthal van Mill, de 30ste beurs Hobby DoeWat plaats. Het is een activiteit van het Senioren Hobby Centrum Mill.

Mensen van alle leeftijden kunnen hier kennismaken met hobby’s, verzamelingen of andere liefhebberijen. De toegang is gratis voor kinderen t/m 12 jaar, ouderen betalen 3,50 euro per persoon. In de omgeving is ruime parkeer gelegenheid. De openingstijden zijn van 11.00 - 17.00 uur.

Hobby beurs DoeWat biedt volop hobbyinspiratie voor de hele familie! De spotlight staat hier op de laatste trends, technieken en mooiste materialen voor uw passie. Doe nieuwe ideeën op, deel uw enthousiasme met anderen en ga lekker creatief bezig in een van de vele workshops.
Zij demonstreren de technieken, waarmee ze hun hobby uitoefenen en geven uitleg over hun verzamelingen. Zo krijgen de weer verwachte ruim 800 -1000 bezoekers inzicht in de hobby die wordt uitgeoefend.

Ons doel is vooral mensen die vrije tijd over hebben iets mee te geven. Velen ontdekken hier hun nieuwe hobby.

Op de beurs zien we vele verschillende hobby’s. De verscheidenheid is groot en varieert van het klassieke boetseren en kantklossen tot het moderne schilderen met airbrush technieken. Er zijn edelsmeden en houtbewerkers-modelbouwers. Met de herfst en winter voor de deur kan dit het begin zijn van een mooie en plezierige vrije tijdsbesteding.