Op vrijdagmiddag 23 september a.s. worden de omwonenden van de Acaciahof, maar ook andere belangstellenden, van harte uitgenodigd voor een actieve maar vooral ook gezellige middag in dit park aan de Hoogstraat in Mill.

Graag willen wij die middag starten het structurele groenonderhoud van het terrein. Daarvoor zetten wij de poorten die middag van 14.00 tot 17.00 uur wijd open. Bent u actief neem dan gerust uw favoriete tuingereedschap mee en kom het bestuur van de Stichting Acaciahof helpen om iets moois van dit park te maken. Niet actief maar wel belangstellend, ook dan bent u van harte welkom en u wordt geïnformeerd over onze plannen voor de verdere ontwikkeling van het park.

Die middag hopen wij tevens de grootste boom op het terrein te kunnen vellen die de op toekomstige bouwplaats van de Mariakapel staat. Dit alles natuurlijk onder het genot van een natje en een droogje. Ook kinderen en kleinkinderen zijn die middag van harte welkom om mee te komen helpen of te komen kijken, ook zij krijgen dan natuurlijk wat lekkers te drinken en te eten.

Meer weten over dit project?

Zie www.acaciahof.nl.