Volgend jaar 9 en 10 september zal Wilbertoord weer flink gaan uit pakken tijdens de volgende editie van Wilbertoord Pakt Uut.

De organisatie kon niet wachten dus is nu al bezig met het ontwerp van de vernieuwende plattegrond, het boeken van de livebands en het uitzoeken van bijzondere oldtimers, zwarte cross voertuigen en of andere motorische attracties. Bij Wilbertoord Pakt Uut staat beleving van het buitenleven hoog in het vaandel, voor jong en oud. Niet voor niets wordt er op dit moment alweer nagedacht over de inrichting van het kinderspektakel en de dierenshows met honden en roofvogels.

Live muziek & buitentheater 

Tijdens de komende editie wordt meer dan ooit aandacht besteed aan de programmering van de verschillende muzikale en theatrale optredens. Naast het motorisch geweld en drukbezochte handelsmarkten kun je bij dit festival rustig met een pilsje (of anders) in de hand genieten van dweilorkesten, dj’s, live bands, toneeloptredens, smartlappenkoor, fanfares, een cabaretier, accordeonist en meer. De bands voor de zaterdagavond zijn al bijna geboekt, dat wordt knallen!

Volg de WPU facebookpagina en blijf op de hoogte van het nieuws! www.wilbertoordpaktuut.nl