De zomervakantie is voorbij. JC de Wissel aan de Spoorstraat in Mill is weer volop aan de slag om bestaande en nieuwe activiteiten op te zetten. Om iedereen te laten weten waar de Wissel zoal mee bezig is, hier wat meer informatie.

Even voorstellen...

Mijn naam is Carlo Jonkers en ben 16 jaar oud. Ik volg momenteel de opleiding ‘Sociaal maatschappelijk dienstverlener’ op het Koning Willem 1 College in ’s-Hertogenbosch en ik zit in het tweede leerjaar. Ik loop dit jaar stage bij Jongerencentrum de Wissel. De stageperiode duurt een volledig schooljaar en ik zal 2 tot 3 dagen per week stagelopen. Ik heb voor de Wissel gekozen omdat ik het prachtig vind dat er een plek is waar jongeren zichzelf kunnen zijn, andere jongeren kunnen ontmoeten en lekker even kunnen doen wat ze écht leuk vinden. Ik ben ervan overtuigd dat de Wissel al een groot onderdeel is in de participatie van jongeren in deze omgeving. Ik ben zelf een persoon die graag mijn kwaliteiten wil vergroten en ik denk dat ik bij de Wissel de mogelijkheid krijg om dat te doen. Ik was vanaf de eerste week al erg enthousiast over de Wissel en ik kijk nu al uit naar een jaar vol mooie momenten!

De Wissel 30 jaar

Dit jaar is een feestjaar voor de Wissel want het jongerencentrum bestaat al weer 30 jaar. Een mooi moment om terug te kijken naar de afgelopen jaren. Waar zijn we ooit begonnen, wie hebben er allemaal een bijdrage geleverd en hoe trots zijn wij dat de Wissel nog steeds in Mill is.
Op vrijdag 28 oktober starten  we dit feestelijke weekend met een bandavond! Niemand minder dan 47 Camproad, Unplugged rebels en Last crewsaders komen deze avond muzikaal vullen! Allen oud wisselgangers, en in de 'vroegere' jaren vaak in De Wissel opgetreden!

Sounds like Techno

Het is inmiddels elf jaar geleden dat het evenement Sounds Like Techno voor het eerst werd georganiseerd in De Wissel. Speciaal voor het jubileum keert de avond vol knallende beats eenmalig terug. Zaterdag 29 oktober zullen dj’s van het eerste uur dan ook weer de beste dance-platen ten gehore brengen. Sounds Like Techno ‘#Re-United Again’ begint om 21.30 uur en wordt georganiseerd door Katz.

Open dag

Tijdens het feestweekend wordt ook ruimte gemaakt voor het ophalen van herinneringen aan De Wissel. Op zondag 30 oktober is iedereen dan ook van harte uitgenodigd om naar de open dag te komen. Hier kan men onder het genot van een drankje onder andere oude foto’s en filmmateriaal bekijken. Deze open dag duurt van 13.00 uur tot 17.00 uur. Na de open dag zal er een besloten feest plaatsvinden voor alle vrijwilligers door de jaren heen.

Open avond
Iedere maandag en donderdagavond van 19.00 tot 23.00 uur

30 september
Teenzdisco 19.30 - 22.00 uur

7 oktober
Yahoe Uitwisseling met de groep uit St. Anthonis in het kader van de opvoedweek van het CJG 19.30 - 22.00 uur

21 oktober
Teenz disco Halloween! 19.30 - 22.00 uur

28 oktober
Live muziek 21.00 - 02.00 Gratis entree

29 oktober
Sounds Like Techno 21.30 - 03.00 uur Gratis entree

30 oktober
Opendag 13.00 - 17.00 uur