Aanstaande zondag 2 oktober gaan de deuren van de Hobbybeurs Doewat om 10.30 uur open in de sporthal De Looierij in Mill.

Gezellig shoppen op creatief hobbygebied, inspiratie opdoen en advies vragen, alles is mogelijk. De spotlight is hier gericht op de laatste trends en technieken op een breed gebied van hobby’s en vrijetijdsbesteding.

Hobby Doewat, een vrijetijdsmanifestatie voor iedereen staat in het teken van creativiteit t.b.v. van de vrije tijd. De beurs biedt veel variatie en daarmee voor iedereen wat wils!  Een paar gezellige uurtjes uit, dat jong en oud volop hobby en inspiratie biedt. Meer dan 50 hobby mogelijkheden worden er getoond en gedemonstreerd. Ook zal de informatie stand van de KBO-Kring Mill (belangen organisatie voor Ouderen) en het Senioren Hobby Centrum Mill aanwezig zijn, waar bestuursleden u kunnen helpen met al uw vragen op het gebied van welzijns-dienstverlening en mogelijk actief deelnemer worden van het SHC. Zij hebben een keuze uit meer dan 20 hobby groepen.

Ook is er dit jaar het ontmoeting en inspiratieplein. Hier kan men gezellig met anderen een kop koffie of iets fris gebruiken. Ieder jaar weer bezoeken veel enthousiaste creatieveling en hobbyisten uit de regio de beurs Hobby Doewat.

Wanneer creatief bezig zijn uw passie is, dan moet u deze beurs beslist ook een keer mee maken. De toegangsprijs voor iedereen vanaf 16 jaar bedraagt 3,50 euro.