Dinsdagavond 4 oktober heeft Algemeen Belang ’90 om 19.30 uur een openbare achterbanvergadering in Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill. Iedereen, ook niet leden, zijn op deze vergadering van harte welkom.

Wilt u als niet lid hierbij ook aanwezig zijn? Laat dat dan even weten via het AB’90 secretariaat bij Mayke Selten v.d. Elzen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 06 - 110 51 778. Ook wanneer u een speciaal onderwerp op de agenda van deze bijeenkomst wilt plaatsen kunt u dit aan Mayke doorgeven.

Tijdens deze openbare achterbanvergadering zal de raadsagenda van donderdag 6 oktober besproken worden. Ook kijkt men terug op de commissievergaderingen. Maar daarnaast is er volop ruimte voor actuele lokale en regionale ontwikkelingen en andere zaken die raakvlakken hebben met de lokale politiek. Vandaar dat iedereen wordt uitgenodigd zelf agendapunten aan te dragen waarover men met de fractie en wethouder van Algemeen Belang ’90 zou willen praten.

Meer weten over Algemeen Belang ’90?

Bekijk dan de website www.ab90.nl. Ook is AB’90 actief op Facebook en Twitter. Via deze kanalen is uiteraard ook contact met Algemeen Belang ’90.