Gisteren, zaterdag 1 oktober werd de eerste Millse dorpsquiz Zuuk ut mar uut gehouden. Er waren 50 teams met totaal zo’n 600 deelnemers. Maar ook werden zaterdagavond tal van andere mensen ingeschakeld en benaderd om informatie in te winnen en vragen op te lossen.

Het was merkbaar drukker op internet en op onze website inmill.nl, op straat en heel wat extra telefoontjes werden er gepleegd. Na de quiz was het nog lang gezellig bij café Royal tijdens de Zuuk ut mar uut after party.

Zaterdagmiddag

Maar het begon al zaterdagmiddag. De organisatie van Zuuk ut mar uut had laten weten dat men er goed aan zou doen om tussen 11.45 uur en 12.15 uur in het centrum van Mill te zijn en alle zintuigen goed te gebruiken. Heel wat deelnemers verzamelden zich in Mill en hielden alles in de gaten. Een brandweerwagen die de organisatie in het centrum had neergezet trok veel bekijks. Ook liepen er wat verklede mensen rond en kwamen er sporters door het dorp. Maar het ontging velen welk liedje het carillon om 12.00 uur speelde. En laat dat nu net de vraag zijn die avond.

Prijsuitreiking

Komende vrijdagavond 7 oktober start om 20.00 uur een feestavond in Grandcafé ’t Lagerhuis en worden de winnaars bekend gemaakt. De muzikale omlijsting is in handen van René Goossens en iedereen is van harte welkom. De toegang is uiteraard helemaal gratis.