Op zaterdag 12 november zal Sinterklaas samen met zijn Pieten weer voet aan wal zetten in Nederland. Traditioneel komt hij de dag daarna direct naar Mill.

Rond deze intocht in Mill is er zondag 13 november van 12.00 uur tot 17.00 uur ook een open winkel zondag en een Sinterklaasmarkt. Tijdens de Winterbeleving op vrijdag 16 december is er ook een markt in het centrum van Mill, dan van 16.00 uur tot 22.00 uur.

Sinterklaas

Stichting Kinderfeesten Mill is in Mill de organisator van de intocht van de Sint en zijn Pieten. Op zondag 13 november start deze intocht rond 12.00 uur en is er aansluitend een speciaal programma in de theaterzaal van Myllesweerd. Maar deze dag organiseert het Ondernemers Collectief Mill ook een open winkel zondag en een Sinterklaasmarkt. Deze markt zal in de Kerkstraat gehouden worden en duurt net als de open winkel zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur. Een speciale Pietenband zal deze middag zorgen voor vrolijke muzikale (peper)noten in het centrum van Mill.

Winterbeleving

Vrijdag 16 december staat de Winterbeleving weer op het programma. Samen met Ontdek Mill organiseert het Ondernemers Collectief Mill dit evenement in het Millse centrum. Ook die dag is er muziek, entertainment, zijn de winkels tot later dan gebruikelijk open en is er een (kerst)markt voor kooplieden en hobbyisten. Dat alles van 16.00 uur tot 22.00 uur. De markt voor kooplieden en andere belangstellenden zal in de Kerkstraat gehouden worden. Speciaal voor (uitsluitend) hobbyisten is er in Myllesweerd ruimte om hun zelfgemaakte spullen aan te bieden en te showen.

Markt

Wilt u deelnemen aan deze Sinterklaasmarkt en of Winterbeleving? Dan kunt u voor het huren van een marktkraam en of grondplaats contact opnemen met de marktorganisator via:

Ansja Events
Telefoon: 06 - 46 59 47 68
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.ansjaevents.nl

Zij organiseren zowel op zondag 13 november als op vrijdag 16 december de buitenmarkten in Mill.

Hobbymarkt

Bent u een hobbyist en wilt u op vrijdag 16 december van 16.00 uur tot 22.00 uur deelnemen aan de hobbymarkt in Cultureel Centrum Myllesweerd? Neem dan contact op met:

Cultureel Centrum Myllesweerd
Hans Rutten
Telefoon: 0485 - 45 43 66
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Let op, deze markt in Myllesweerd is uitsluitend voor hobbyisten.

Meer

Wilt u meer weten over deze en alle andere activiteiten in de gemeente Mill en Sint Hubert? Zie dan ook www.uitinmill.nl en like de bijbehorende Facebookpagina.