Aanstaande donderdag 13 oktober organiseert het Ondernemers Collectief Mill weer een openbare en voor iedereen gratis toegankelijke ondernemersnetwerkavond. Deze start om 20.00 uur in café Libre aan de Langenboomseweg in Mill. Iedereen is welkom en aanmelden is niet nodig.

Inhoud

Tijdens deze openbare netwerkavond staan er 2 gastsprekers op het programma. Als eerste zal Erik Jansen als toeristisch manager van het Regionaal Bureau Toerisme Land van Cuijk aan het woord komen. Hij zal een toelichting geven op hetgeen zij zoal doen, voor wie zij zich zoal inzetten en hoe alle ondernemers, ook in de gemeente Mill en Sint Hubert baat kunnen hebben bij een bruisend en levendig toeristisch recreatief klimaat in het Land van Cuijk.
Na een korte pauze neemt Bo Pennings als online strategisch specialist van WUX uit Mill alle aanwezige ondernemers mee naar de wereld van de social media. Veel ondernemers gebruiken Twitter en Facebook om hun diensten en producten onder de aandacht te brengen. Maar wat zijn de voor- en nadelen van social media? Wat zijn de valkuilen en hoe kan het beter? Bo is met zijn bedrijf WUX is gespecialiseerd in deze tak van sport en zal tijdens deze netwerkavond iedereen proberen op het juiste social media spoor te zetten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het Ondernemers Collectief Mill en alle activiteiten? Like dan de Facebookpagina of zie www.ocmill.nl.