In verband met de aanpassing van het huidige subsidiestelsel, is de aanvraagtermijn voor de subsidies van 2017 verplaatst naar 19 november 2016.

Wanneer u voor uw stichting of vereniging een subsidie voor het jaar 2017 wil aanvragen, kan dat via het aanvraagformulier dat sinds 3 oktober online staat. Huidige structurele subsidierelaties hebben dit formulier inmiddels via een link van de gemeente Mill en Sint Hubert toegestuurd gekregen.

Let op: subsidieaanvragen die na 19 november 2016 bij de gemeente Mill en Sint Hubert binnenkomen, worden niet in behandeling genomen. U bent daarbij zelf verantwoordelijk voor het indienen van de aanvraag.

Informatiebijeenkomst nieuw subsidiestelsel

Volgens planning zal het nieuwe subsidiestelsel voor het einde van dit jaar worden vastgesteld. Dit gebeurt in de raadsvergadering van 15 december.
Nog voordat de gemeenteraad een besluit neemt over het nieuwe subsidiestelsel, organiseert de gemeente Mill en Sint Hubert een plenaire informatiebijeenkomst om tekst en uitleg te geven over het nieuwe stelsel en om uw vragen te beantwoorden.
Deze bijeenkomst vindt plaats op 23 november 2016, 19.30 uur in de Jachthoorn, Sint Hubert.