Er is een oud virus gesignaleerd in de omgeving van Mill. Dit SoundsLikeTechno-virus is hardnekkig, zeer besmettelijk en heeft in het verleden al vele slachtoffers gemaakt...

Symptomen: chronisch glimlachen, spasmen in armen en benen (vooral het voetenwerk) uitputtingsverschijnselen, kateralarm...

En mocht je nou denken dat je in Jongerencentrum De Wissel in quarantaine kan blijven, dan heb je het mis!

Ook hier krijg je het zwaar te pakken... en je er tegen verzetten heeft weinig zin.

Technotempel De Wissel aan de Spoorstraat in Mill wordt de prettigste plek des onheils om jou hoogstpersoonlijk nog een keer te laten besmetten met al je vrienden!

Wanneer je jezelf waant in de kern van de besmettingszone staat er een dikke line-up voor je klaar met ziekelijk lekkere namen die in het verleden De Wissel al vaker uit haar voegen hebben doen klappen.

Deze virusverspreiders hebben elk hun eigen specialiteit dus verwacht een avond vol aanstekelijke techno in de breedste zin van het woord. ‪#‎Re‬‬‬‬‬‬‬-united again!

Zaterdag 29 oktober Sounds Like Techno 30 jaar Wissel

Zaterdag 29 oktober zal Sounds Like Techno #re-united again eenmalig voor het reünie weekend 30 jaar jongerencentrum de Wissel terug keren.

Organized bij Katz heeft met veel plezier 12 jaar lang feesten georganiseerd in De Wissel waaronder Hutspot, InYourBass en Sounds Like Techno. Waarbij gekke thema’s en lokale talenten centraal stonden.

Sounds Like Techno #re-united again beloofd niet alleen voor alle bezoekers een reünie te worden ook zijn het merendeel van de oude dj’s gestrikt. Wat hele leuke muzikale dj duo’s oplevert. De entree is gratis dus kom vooral een kijkje nemen en ga met ons mee terug in de tijd van 30 jaar Wissel.

21.30 - 23.00: Evelyn & Timbalism
23.00 - 00.00: Ellis & Vein
00.00 - 01.00: Klinq & Bob Richters
01.00 - 02.00: Vio & Thijs Leenders
02.00 - 03.00: T_squared & Dj JVT78
21.30 - 03.00: VJ Makuro

Zaterdag 29 oktober
Sounds Like Techno #Re-united again
Samenwerking met 30 jaar Wissel
Tijd: 21.30 - 03.00 uur
Meer informatie op Facebook.