20 oktober opent het Wild Pop-up Restaurant voor 3 weken haar deuren in the Barn van Kasteel Tongelaar in Mill.

Het Pop-up restaurant is een initiatief van Smaakmakers Mill (Emil Minten en Hans van der Steijn), een jong bedrijf dat al een aantal jaren als cateringbedrijf actief is en sinds dit jaar ook het prachtige Kasteel Tongelaar bestiert.

Iedere avond is er plek voor zo'n 40 gasten die kunnen kiezen uit een 3, 4, 5 of 6 gangen menu. Chef-kok Hans kookt van de oogst en de 'catch' van het seizoen. Denk aan zacht gegaarde duivenboutjes met vijgen, wild-dumplings, hertensukade met pastinaakcrème, of fazantfilet met gekonfijte zuurkool.

Het tijdelijke restaurant opent voor de derde keer dit jaar in 'the Barn' van Kasteel Tongelaar; ook wel bekend als boerderij de Benedenhof. Eerder dit jaar was er al een Asperge restaurant en 'Mout & Zout', waarin gekookt werd met biertjes van huisbrouwerij de Blauwe Knoop. Dit keer is de hoofdrol voor 'Wild'. De kaartverkoop is vorige week van start gegaan en met succes! Op de website van Kasteel Tongelaar kunt u zien welke avonden nog beschikbaar zijn als ook reserveren.

Let's go Wild!

www.kasteeltongelaar.nl