Op 27 april 2017 is het precies 40 jaar geleden dat gemeenschapshuis De Jachthoorn in Sint Hubert de deuren opende. Na wat brainstormsessies is de jubileumwerkgroep van De Jachthoorn voornemens om een dorpsfeest te organiseren.

De Jachthoorn is al 40 jaar dé ontmoetingsplaats in Sint Hubert voor jong en oud. Wat zou er mooier zijn dan dit met z’n allen te vieren, met iedereen van 0 tot 103...

De gebruikers krijgen de kans om hun eigen vereniging te promoten op deze dag. Het kan iets ludieks zijn, het geven van een demonstratie, een meespeel- of meezingactiviteit of een presentatie van je eigen club aan de Sint Hubertse medemens. Ook de overige Sint Hubertse verenigingen of mensen met een hobby die ze graag willen delen worden uitgenodigd om aan deze dag deel te nemen.

In de aanloop naar het jubileum zal er een dorpsquiz georganiseerd worden waarbij de ontknoping op 27 april 2017 plaatsvindt.

Heb je interesse om je vereniging een duwtje in de rug te geven, suggesties of ideeën, mail het voor 30 oktober 2016 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..