Traditioneel wordt er ieder jaar door de Scouting in Langenboom het Halloweenfeest georganiseerd, zo ook dit jaar en wel aanstaande zaterdag 29 oktober. En dit jaar is er nog meer te doen dan in voorgaande jaren. Het feest is voor iedereen toegankelijk. Aanmelden is niet nodig.

Opening 18.00 uur bij de Tweesprong Dennendijk 8 te Langenboom

Bij het Scoutinggebouw vindt de opening van het Halloweendorp plaats. Bij de ingang kun je deelnamekaarten krijgen voor € 1,00 per persoon. Hiervoor krijg je toegang tot alle drie de Halloweengebieden. Ook kun je aan alle activiteiten deelnemen. Ouders krijgen koffie/thee.

Het Halloweendorp 18.00 - 20.00 uur 

Rondom het scouting gebouw verrijst een heus Halloweendorp. Hier kun je zien hoe heksen en tovenaars leven, heksensoep proeven, voel- of proeftest uitvoeren.  Een echte  tattoo laten zetten. Of een gruwelijke gezinsfoto laten maken in het spook kasteel. Ook zijn hier allerlei spelletjes en activiteiten te doen voor de jongere kinderen.

Halloween route 18.00 - 20.00 uur

Het belangrijkste is de Halloweentocht langs de versierde huizen. De huizen die meedoen staan op de plattegrond die de kinderen bij de start krijgen. Sommigen beginnen eerst met de tocht en beginnen met het bezoeken van het Halloweendorp. Dit wisselt zich af. Vanaf de tweesprong vertrekt elke 5 minuten een groepje om de tocht te lopen. Deze route is compacter dan vorige jaren, maar met meer dan voldoende huizen om bij aan te bellen, dus vergeet niet een mandje mee te nemen voor het snoep!

Route

Dennendijk - Berkenlaan - stukje Esdoornlaan - Populier-Haagbeuk - Haagbeuk - voorste stukje Wilgenlaan/walnoot - Lariksweg - Vierhoeksweg

Aanmelden vrijwilligers

Bewoners van de oude route danken wij voor de inzet vorige jaren. Zij die het leuk vinden om op de nieuwe route een post te bemannen of een plekje in het Halloweendorp willen bemannen kunnen met ons contact opnemen. Op onze website staat welke straten dit jaar wel meedoen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Walking Dead gebied alleen geschikt voor de oudere jeugd / volwassenen

Speciaal voor de oudere jeugd is er een Walking Dead gebied, bekend van de netflix-serie. Grimeurs van make-up / grimeurs academie worden ingevlogen waardoor het erg gruwelijk wordt en alleen geschikt is voor echte kanjers met een hoop lef!

Supergezellig Casper- en Halloween bal en een afterparty

Natuurlijk hopen wij dat de kinderen en ouders verkleed komen. Dat kan griezelig zijn maar het mag ook als prinses, ridder, pompoen enz. Het maakt niet uit hoe je verkleedt komt. Voor de mooiste creaties of geschminkte deelnemers zijn er prijsjes. Voor de ouders is er een hangplek met van alles te drinken!

Casper bal - speciaal voor de kinderen tot en met groep 3 met disco.
Aanvang 19.30 uur en de prijsuitreiking is om 20.15 uur.

Halloween bal - voor de oudere kinderen met spelletjes, dansen en meezingen voor wie durft!
Aanvang 20.30 uur en de prijsuitreiking is om 21.30 uur.

Afterparty
Van 22.00 tor 23.00 uur. De muziek wordt iets anders en de volumeknop gaat omhoog. Speciaal voor de oudste jeugd (+ middelbare school, introducés uit andere dorpen welkom.)

Verdere info en Halloween route op onze website www.scoutinglangenboom.nl of Facebook Scouting Langenboom.