Het zal u niet ontgaan zijn, Jongerencentrum De Wissel aan de Spoorstraat in Mill bestaat 30 jaar. Komend weekend, 28, 29 en 30 oktober staat geheel in het teken van ‘de verjaardag’ van De Wissel.

Vrijdag 28 oktober wordt het weekend geopend met een avond vol met live muziek. 47 Camproad, Unplugged rebels, Last crewsaders en Dunne boef zullen deze avond muzikaal gaan vullen. Allen zijn ze De Wissel niet onbekend, al vele keren stonden zij op het voor hun oude vertrouwde podium van De Wissel. Het beloofd dan ook een avond als vanouds te worden, Eentje die je niet wilt missen!
De wissel is geopend van 21.00 - 02.00. Gratis entree.

Zaterdag 29 oktober vervolgen ze ‘de verjaardag’ met een old school feestje, Sounds like techno #the reunion. Tussen 2005 en 2009 is dit feestje regelmatig georganiseerd door Organized by Katz, en eenmalig komt dit terug om de 30e verjaardag van De Wissel te vieren. De avond is gevuld met oud Dj’s die al vaker De Wissel uit hun voegen hebben doen klappen! En ook nu beloofd het weer een avond te worden om niet snel te vergeten!
De Wissel is geopend van 21.30 - 03.00. Gratis entree, leeftijd: 18+.

Zondag 30 oktober staat in het teken van een open dag. De Wissel is geopend van 13.00 - 17.00 en er is van alles te beleven, films en foto's uit de oude doos, optreden van Alles, Dunne boef gaat er voor zorgen dat de heupen los gaan, dans optredens van dansschool Keep on moving, kinderen kunnen geschminkt worden. En niet te vergeten, woordjes van oude bekenden en betrokkenen van De Wissel. De koffie, thee en entree is gratis, dus kom gezellig even langs!

Voor meer informatie, www.jcdewissel.nl of Facebook: jongerencentrum de wissel.