In De Neije Krant van 1 november staat een pagina grote quiz waaraan iedereen kan deelnemen. Het betreft hier een quiz in het kader van de Dag van de ondernemer. De vragen op deze pagina hebben dan ook te maken met lokale ondernemers en ondernemingen.

De quiz bestaat uit:

  • 10 logo’s, van welke ondernemingen zijn deze?
  • 1 rebus, wat staat hier?
  • 4 panden, welke bedrijven zijn hier gevestigd?
  • 4 anagrammen, welke ondernemer of onderneming bedoelen we?

MKB-Nederland heeft vrijdag 18 november uitgeroepen als Dag van de ondernemer. Op initiatief van De Neije Krant is er in de aanloop naar deze dag de Ondernemersverkiezing gemeente Mill en Sint Hubert en de genoemde quiz. Op vrijdag 18 november zal de Lokale Omroep Mill van 09.00 uur tot 17.00 uur een speciaal radioprogramma uitzenden waarin de winnaar van de Ondernemersprijs bekend gemaakt zal worden en ook de winnaars van de speciale quiz.

Winnen

Let dus op De Neije Krant van aanstaande dinsdag 1 november. Los alle vragen en opdrachten zo goed mogelijk op en stuur uw oplossingen in. Uit alle inzendingen met de meeste juiste antwoorden worden 8 x OCMill cadeaubonnen a 25,- euro verloot.

Dank

De Neije Krant - inmill.nl bedankt de gemeente Mill en Sint Hubert, het Ondernemers Collectief Mill, Ontdek Mill, Horecavereniging Mill en Sint Hubert en de Lokale Omroep Mill voor hun spontane medewerking. Want mede namens hun bijdrages en medewerking gaat de Dag van de ondernemer in de gemeente Mill en Sint Hubert niet zomaar voorbij.