Op maandag 21 november begint de computer vervolgcursus voor gevorderden van de SWOM. En op donderdag, 24 november begint de nieuwe computercursus voor beginners.

De cursussen vinden vanaf 09.30 uur plaats in de bibliotheek van Myllesweerd. De vrije inloop voor vragen of hulp bij computerproblemen is elke vrijdagochtend van 9.30 - 11.30 uur.

Opgeven

Bij de beginners leert u o.a. omgaan met de muis en met het programma Word. U leert hoe u e-mails moet versturen en hoe u om kunt gaan met internet. Bij de gevorderden leert u o.a. kaarten maken, foto’s plaatsen en wat de cursisten nog meer wensen. Opgeven kan bij de SWOM iedere werkdag tussen 09.00 en 11.00 uur, tel. 0485 - 45 54 70 of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Maar u kunt ook voor informatie gewoon even in de bieb binnen lopen op de inloopochtend op vrijdagochtend van 09.30 - 11.30 uur.

Kosten

De kosten voor de beginnerscursus zijn € 27,50 voor de lessen en € 26,50 voor het lesboek. U krijgt daarvoor 8 lessen. De kosten voor de vervolgcursus, die uit 6 lessen bestaat, zijn € 27,50. We gebruiken alleen het materiaal van de SWOM, eigen laptops zijn op de cursus niet mogelijk.

Vrije inloop

De vrije inloop is elke vrijdag tussen 09.30 uur en 11.30 uur eveneens in de bieb van Myllesweerd. Iedereen kan hier met zijn vragen of problemen terecht. Het meebrengen van de eigen laptop is dan wel mogelijk. Opgave is hiervoor niet nodig. Kosten: € 2,-.