Op zaterdag 12 november speelt BenD'R in cafe Royal aan de Kerkstraat in Mill. Na een enerverende muzikale recordings ervaring in de SoundVision studio in Arhem, bekend van de Abbeyroad sound, is de band nu klaar om de bühne op te gaan.

Het startschot van hun muzikale Tour begint in cafe Royal op zaterdag 12 november om 22.00 uur. Toegang is helemaal gratis.

De band

BenD’R bestaat uit een keep cool steady drummer en twee schatten van zangeressen gecombineerd met de stille, niet van de wijs te brengen, kracht van de bassist, aangevuld met de strakke Reekse sound van de gitarist, waarbij het geheel gelardeerd wordt door twee toetsenisten die geen onbekenden zijn in de Millse muziekscene.

Repertoire

BenD’R speelt voor alle muziek smaken, van Rock en Funky van jaren tachtig, naar klassieke Ballads, tot en met de hedendaagse popmuziek, m.a.w. van Tavares de Beatles, via Toto naar Bruno Mars. BenD’R gaat er een leuke en gezellige avond van maken. Dus BenD’r bij...

Meer

Meer weten over deze en alle andere activiteiten in en rond café Royal aan de Kerkstraat 35 - 37 in Mill? Like de Facebookpagina of zie www.caferoyalmill.nl.