Wil jij graag in de gemeente Mill en Sint Hubert (blijven) wonen? Wat heb jij dan nodig? Vertel dat tijdens het Woondebat Jongeren dat door de gemeente Mill en Sint Hubert samen met Mooiland, Rabobank, makelaars, notaris en projectontwikkelaars van woonconcepten wordt georganiseerd.

Vertel wat jij nodig hebt

Jongeren zijn de toekomst en daarom vindt de gemeenteraad het erg belangrijk dat de jeugd ook in onze gemeente kan blijven wonen. In de praktijk lopen starters echter nog weleens tegen obstakels aan. Daar wil de gemeenteraad wat aan doen. Wat precies nodig is, horen ze graag van de jongeren zelf. Op 24 november in Myllesweerd om 19.15 uur dus!

Informatiemarkt 

Ook is er een informatiemarkt waar professionals op het gebied van 'woonzaken' advies geven. Hieraan werken mee: Mooiland, Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen, Kersten en Wilhelm Notarissen, Peters Projectontwikkeling en Barli, Mill Home en makelaardij Nooijen en de gemeente Mill en Sint Hubert. Hier kun je terecht voor informatie over huren, kopen, financiën en innovatieve woonconcepten.

Geef je mening! 

Deze avond is bedoeld voor jongeren (starters) maar natuurlijk zijn ook (groot)ouders en andere belangstellenden van harte welkom.

Kom naar het Woondebat en win mooie prijzen 

Deze avond is er op gericht op het (komen) wonen van jongeren (starters) in de gemeente Mill en Sint Hubert. Hoe meer jongeren mee komen praten hoe beter we weten wat de jongeren vinden en nodig hebben. Daarom worden er onder deze aanwezigen drie mooie prijzen verloot. Het zijn natuurlijk woonprijzen want we gaan er voor dat de missie van het vinden van een woonplek in onze gemeente gaat slagen!

Gemeenteraad en college gaan helpen verhuizen 

Voor een van de prijzen gaan de raadsleden en het college zelf de handen uit de mouwen steken. Zij gaan met een aantal personen een halve dag helpen bij verhuizen (gemeenteraad) en tuinieren (burgemeester en wethouders).

De prijzen op een rijtje:

  • dagdeel verhuishulp en ondersteuning in de tuin door gemeenteraad en college 
  • interieuradvies t.w.v. € 200,00
  • klusbon van bouwmarkt t.w.v. € 200,00