Het is zo ver! Sint Hubert krijgt een eigen dorpsquiz. Deze wordt georganiseerd in het kader van het veertig jarig bestaan van gemeenschapshuis de Jachthoorn en in april volgend jaar gehouden.

Zaterdagavond 8 april is de avond waarop er vanaf 19.00 uur door de deelnemende teams de vragen- en opdrachtenlijsten afgehaald kunnen worden. Verschillende categorieën komen hierbij aan bod. Enkele uren later zal deze avond op gepaste wijze afgesloten worden bij café Difference, waar nog volop nagepraat kan worden. De winnaar wordt op 27 april, tijdens de jubileumviering van de Jachthoorn, bekend gemaakt.

Inmiddels kunnen de deelnemende teams zich inschrijven. De organisatie adviseert een teamgrootte van 8 tot 12 personen. Teams kunnen gevormd worden door bijvoorbeeld families, vriendengroepen, buurtschappen, sportteams en verenigingen. Iedereen kan deelnemen. De enige voorwaarde is dat de teamleider uit Sint Hubert komt of eerder in Sint Hubert heeft gewoond.

De organisatie (Henry van der Cruysen, Bas van Haren, Thijs Lamers en Mark van Maasacker) hoopt op vele inschrijvingen van zowel jongeren als ouderen. Inschrijven is kosteloos en kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierbij de (ludieke) naam van het team, omschrijving van het team en de contactgegevens van de teamleider.