Optreden van Seniorenkoor Jong van Hart op de gemeentelijke Korendag in Sint Hubert. (Foto: Jan Maas)

Het gemengd Seniorenkoor “Jong van Hart” van de SWOM in Mill is druk met oefenen van Kerstliederen voor enkele optredens. Zo is het koor gevraagd om op zaterdag, 17 december om 16.30 uur de grote Winter Kerstfair in Katwijk aan de Maas op te luisteren.

Dickens

In het kielzog van o.a. het Charles Dickens Choir uit Katwijk, het Accordeonorkest Jac Wijers, het Vioolensemble Andrea Pieper en enkele dansgroepen, zingt Jong van Hart in de sfeervol ingerichte kerk van Katwijk 12 kerstliederen. De Winter Kerstfair vindt plaats van 14.00 tot 22.00 uur in de kerk en in een tent in de parochietuin.

Kerstviering

Jong van Hart zingt op dinsdag, 20 december vanaf 13.00 uur in de Kerstviering van KBO Mill in Fitland. En op Tweede Kerstdag, maandag, 26 december wordt door het koor de H. Mis gezongen in de Parochiekerk H. Willibrordus. En dat alles onder de bezielende leiding van dirigent Arlette van Hout. Jong van Hart wordt dit jaar extra begeleid door dwarsfluitist Ineke Rolf.

Zingen

Mocht u zin hebben om in dit koor mee te zingen, dan kunt u kijken voor meer informatie op www.swomill.nl. U kunt natuurlijk ook een keer binnenlopen bij de wekelijkse repetitie op maandagmorgen van 10.00 - 11.00 uur in Myllesweerd. Mannen en vrouwen zijn welkom. U mag twee keer gratis meedoen.