Het organiserende Ontdek Mill en het Ondernemers Collectief Mill kan terugkijken op een geslaagde Winterbeleving afgelopen vrijdag. Dit was de 2e editie van de Winterbeleving als opvolger van de Moonlightshopping, eerder werd deze avond als Midnightshopping georganiseerd.

Activiteiten

Mede door het prima weer vermaakten zowel kinderen als volwassenen zich prima op de kunstschaatsbaan, snuffelden bezoekers bij de kooplieden in de Kerkstraat, werd de markt voor hobbyisten in Myllesweerd druk bezocht, genoten belangstellenden van de muzikale optredens in Myllesweerd en van Music Fun in café Royal en kon men zich warmen bij de vuurkorven van Scouting Mill. Nadat kinderen onder begeleiding van leidsters van Peutergroep Mill - Gastouderbureau Roos hun eigen lampion geknutseld hadden was er een sfeervolle lampionnenoptocht door het centrum. Maar ook werden de winkels die tot 22.00 uur open waren goed bezocht en was het druk in de meeste horecagelegenheden.

Dank

Ontdek Mill en het Ondernemers Collectief Mill bedankt Stichting Activiteiten Mill voor de financiele bijdrage om de kunstschaatsbaan te kunnen realiseren. Verder willen zij iedereen bedanken die op welke manier dan ook heeft meegewerkt aan deze zeer geslaagde Winterbeleving.

Wens

Ontdek Mill en het Ondernemers Collectief Mill wenst iedereen fijne feestdagen en een goed en vooral gezond 2017. In het komende jaar hopen zij met nog meer partijen samen te kunnen werken om nieuwe en bestaande activiteiten nog mooier en beter te kunnen maken in de gemeente Mill en Sint Hubert.