De zeven specialisten van het Hobby Reparatie Centrum Mill - Hoogstraat 17 staat weer klaar voor U. Vrijdag 30 december 13.30 - 15.00 uur. Wat is mogelijk: reparatie van kleding, meubels, elektrische apparaten, gebruiksvoorwerpen, speelgoed enz.

Voor de reparatie vragen wij een kleine vergoeding van € 2,50. Garantie vooraf wordt niet gegeven. De deskundige hebben vanaf nu de beschikking over professionele gereedschappen o.a. nieuwe naaimachines.

De mensen die HRC bezoeken, zijn op dit moment geen klant bij de professionele reparateur. Het zijn mensen die hun kapotte bedlampje, staafmixer, stoeltje of jas nu weggooien, omdat reparatie duurder is dan een nieuw product. Door deze mensen in het HRC te helpen in ruil voor een kleine bijdrage, voorkomen we dat ze iets nieuws moeten kopen. Daarmee beconcurreren we niet de professionele reparateur, maar eerder de fabrikant die wil dat je je oude spullen weggooit en nieuwe koopt. Door het repareren te promoten, wil het Hobby Reparatie Centrum bijdragen aan het verkleinen van de afvalbergen. Een ieder is welkom, geen leeftijd grens, men hoeft geen lid te zijn van het Senioren Hobby Centrum of welke andere organisatie.

Voor meer informatie even bellen naar Clemens Hermens (06 - 23 64 29 49) of Cris Kuppen (06 - 83 55 17 75). Zie verder www.seniorenhobbycentrum.nl.