Het tulpenseizoen is weer begonnen. Om dat te vieren haakt Berends Bloemsierkunst aan de Hoogstraat 5 in Mill vanaf zaterdag 21 januari in op Nationale Tulpendag met de Tulpenweken.

“Tulpen zijn echte sfeermakers die symbool staan voor het voorjaar. Er zijn diverse soorten verkrijgbaar in ontelbaar veel kleuren”, vertelt Ralf Berends van Berends bloemsierkunst. “Die veelzijdigheid laten we graag zien. Bovendien kunnen klanten tijdens de Tulpenweken ook zelf tulpen plukken bij ons in de winkel. Dat kan zaterdag 21 januari en dat is een bijzondere beleving.”

Welke tulp vind jij het mooist?

Berends bloemsierkunst nodigt iedereen van harte uit om het ruime assortiment in de winkel te komen bekijken. “Kies jouw favorieten en wij maken er graag een prachtig voorjaarsboeket van. Of een bloemstuk, wat jij wilt. Tulpen zijn namelijk heel veelzijdig. We verrassen je graag met de mooiste creaties.”

Meer

Voor meer informatie over diensten, producten en mogelijkheden van Berends Bloemsierkunst in Mill like hun Facebookpagina of zie www.berends.nl.