Op 27 april 2017 is er een groots Dorpsfeest in Sint Hubert. Dat ter ere van het 40-jarig jubileum van gemeenschapshuis De Jachthoorn.

Om hier alle gebruikers van de Jachthoorn en alle andere geïnteresseerden bij te betrekken, was er in september een speciale aftrap-bijeenkomst. Alle gebruikers krijgen namelijk de kans om hun eigen vereniging te promoten op deze feestelijke jubileumdag. Inmiddels zijn er al tal van leuke ideeën bekend.

Uitnodiging

Als vervolg hierop is er aanstaande maandag 30 januari 2017 om 20.00 uur in het gemeenschapshuis een volgende bijeenkomst. Deze avond zal iedereen geïnformeerd worden over de voortgang van het Dorpsfeest en presenteert men het dagprogramma. Vergeet niet om de agenda mee te nemen, want tijdens deze bijeenkomst worden er vervolgafspraken gemaakt om zaken verder uit te werken en vorm te geven.

Ideeën

Overigens zijn ideeën nog altijd welkom, ook van Sint Hubertse verenigingen die geen activiteiten in het gemeenschapshuis ondernemen of mensen met een hobby, die ze graag willen delen. Alle belangstellenden zijn dan ook van harte uitgenodigd op 30 januari 2017. Ideeën die nog niet bij de organiserende werkgroep bekend zijn kunnen nog steeds worden gemaild naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Quiztal

Zaterdag 8 april is de avond waarop de eerste Dorpsquiz in Sint Hubert gehouden zal worden. Deze avond kunnen deelnemende teams vanaf 19.00 uur de vragen- en opdrachtenlijsten ophalen en op een zelf gekozen locatie aan de slag met het oplossen hiervan. Verschillende categorieën komen hierbij aan bod. Enkele uren later zal deze avond op gepaste wijze afgesloten worden bij café Difference, waar nog volop nagepraat kan worden. De winnaar wordt op 27 april, tijdens de jubileumviering van de Jachthoorn, bekend gemaakt.
Deelnemende teams kunnen zich nog inschrijven. De organisatie adviseert een teamgrootte van 8 tot 12 personen. Teams kunnen gevormd worden door bijvoorbeeld families, vriendengroepen, buurtschappen, sportteams en verenigingen. Iedereen kan deelnemen. De enige voorwaarde is dat de teamleider uit St. Hubert komt of eerder in St. Hubert heeft gewoond.
Inschrijven is kosteloos en kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierbij de (ludieke) naam van het team, omschrijving van het team en de contactgegevens van de teamleider.

Voor meer informatie kijk op www.quiztal.nl, kijk op Facebook of neem contact op met de organisatie.