Foto: Cockie Kremers

In navolging op de succesvolle 1e en 2e editie, kunnen we met trots vermelden dat de inschrijving van de derde Raamvallei Duomarathon, die plaats zal vinden op zondag 24 september 2017, van start gaat op 1 februari om 10.00 uur.

Inschrijven kan via: www.raamvalleiduomarathon.nl/inschrijven. Zorg dat je op tijd bent, want vol=vol.

Zoek een duomaat en doe mee!

Afwisselend fietsen en hardlopen door de prachtige Raamvallei (Land van Cuijk) en onderweg genieten van heerlijke proeverijen en Brabantse topgezelligheid op fraaie locaties: dat is de Raamvallei Duomarathon, een unieke marathon voor bourgondische duo’s. Het gaat hierbij vooral om het GENIETEN van de natuur, de gezelligheid, het sportieve en sociale aspect en de beleving van het gebied. Het gaat dus niet om de tijdswaarneming! De duo’s beschikken samen over één fiets en wisselen elkaar op het traject af.

Route 

Vanaf Landgoed de Barendonk in Beers voert de route over boerderijen, landgoederen, landerijen en andere unieke locaties in de Raamvallei, die speciaal voor deze dag hun poorten hebben geopend. Daar kunnen deelnemers naar eigen behoefte kennis maken met streekproducten en Brabantse gezelligheid; zo gaat de route bijvoorbeeld dwars door een koeienstal, boomgaard, fruitkas of rock&roll-feest. De marathon eindigt na ruim 42 kilometer waar die is begonnen, bij Landgoed de Barendonk. En daar worden alle deelnemers als ware helden en met veel bombarie binnengehaald: met muziek, rode loper, ereboog en natuurlijk champagne.

Ga samen deze bijzondere uitdaging aan 

Het (grotendeels onverharde) parcours van ruim 42 kilometer is niet het gemakkelijkste, maar de ambiance is ontspannen, gezellig en enerverend. Je fietst en loopt afwisselend met je duomaat door de prachtige Brabantse Raamvallei. Zo loop je een halve, maar geniet je een hele marathon. Dus zoek een loop/fietsmaatje en ga samen de uitdaging aan. Schrijf je in via: http://www.raamvalleiduomarathon.nl/inschrijven/. Kosten: € 70,- per duo.

Er is plek voor maximaal 250 duo’s.

Wil je kijken of de Raamvallei Duomarathon iets is voor jou, bekijk dan de video of fotoboek op: http://www.raamvalleiduomarathon.nl.