Zaterdagavond 28 januari staat de band Blue Rebel bij café Royal aan de Kerkstraat in Mill. Zij nemen iedereen mee terug naar de originele blues en bluesrock zoals deze ooit bedoeld is.

De toegang is zoals gebruikelijk bij deze maandelijkse bluesavonden bij café Royal helemaal gratis en het begint om 22.00 uur.

Blue Rebel

Blue Rebel bestaat uit bassist Tony Frans, Gerrie van Heck op drums en Elbert Kok speelt gitaar en is de zanger van de band. Het is een ervaren trio wat vooral met passie, stevige bluesrock en swingende blues het publiek elke keer opnieuw enthousiast krijgt. De band heeft zich laten inspireren door de Engelstalige bluesboom uit de jaren 60, en brengt covers van o.a. The Cream, Jimi Hendrix, The free e.a. Maar ook de huidige gitaristen worden niet vergeten o.a. Joe Bonamassa. Daar naast speelt de band ook eigen werk gecomponeerd door Elbert.

Meer

Voor iedereen die meer wil weten over deze en alle andere activiteiten in en café Royal is de website www.caferoyalmill.nl beschikbaar. Maar ook doet men er goed aan de bijbehorende Facebookpagina leuk te vinden.