Als afsluiting van de 43e editie van de winterwandelingen wordt op 5 februari door WSV Amicitia de laatste wandeling georganiseerd met een extra tocht van 42 km. Maar er zijn uiteraard ook kortere afstanden.

Vanaf 08.00 uur kunnen de deelnemers starten voor de wandelingen van 5, 10, 15, 20, 25 en 42 km. Dit alles vanaf clubhuis op goede voet aan de sportweg in Mill. Er zijn weer vele nieuwe gebieden in de routes opgenomen, met o.a. bruggen, gagel, de hoef, de berg, de verloren hoek, noord, katwijksche en princepeel. De 25 en 42 km zijn een goede voorbereiding op het komende landelijke wandelseizoen.

De volgende wandeltocht die wandelsportvereniging Amicitia organiseert is op zondag 11 juni. Dan staat de 61e Millse mars weer op de wandelkalender. Op dinsdag 20, woensdag 21, donderdag 22 en vrijdag 23 juni wordt voor de 3e keer de gemeentelijke avondwandelvierdaagse gehouden. Deze organiseert Amicitia samen met Stichting Activiteiten Mill en het Ondernemers Collectief Mill. Elke dag start deze in een ander kerkdorp van de gemeente Mill en Sint Hubert om zo de mooiste plekjes in Wilbertoord, Sint Hubert, Langenboom en Mill te ontdekken.
Reserveer ook deze data in de agenda.

De wandelingen gaan onder alle weersomstandigheden door, al dan niet aangepast. 

Meer weten? Bel 0485 - 45 35 69 en zie www.wsvamicitia.nl.