Voix Là

We cirkelen rond is de titel van het nieuwe avond- en middagvullende programma van Voix Là. Daarin brengt het gemengd koor uit Beugen een kleine 25, meest gloednieuwe, liedjes op de planken. Dat gebeurt op 3, 4 en 5 februari op een prachtige locatie: Kasteel Tongelaar in Mill.

De titel dekt meerdere ladingen. Het koor, onder leiding van Wilbert Friederichs, neemt het publiek mee naar vele windstreken voor een virtuele vlucht boven landschappen, steden en dorpen. Melancholie in de Franse paysage, levenskracht in een Zweeds gehucht, de passie van Piazzolla in Buenos Aires, de zelfkant van het leven in de Bronx in New York of de kracht van de natuur in de Afrikaanse savannen… het komt allemaal voorbij. Natuurlijk wordt Nederland niet vergeten. Sterker nog, Voix Là neemt je mee naar je eigen buurt.

Handelsmerk

De diversiteit van het repertoire, het handelsmerk van Voix Là, komt tot uiting in de vele genres die worden beoefend. Zo cirkelt het koor van kleinkunst naar close harmony, van Schubert naar Earth, Wind & Fire en van musical naar middeleeuwse drankliederen. In kleinkunst – veelal door Wilbert Friederichs zelf geschreven – bezingt het 20 leden tellende koor de soms pijnlijke ongemakken van het vrouwelijk én mannelijk bestaan. En Beethovens Für Elise wordt bij Voix Là doodleuk een loflied op sm. Daarnaast knipoogt het koor naar Boudewijn de Groot, Sting, Elton John en Brigitte Kaandorp.

Kaartjes reserveren

We cirkelen rond wordt na Op weg naar de Zomer, Heerlijke Herfst en Het Akkoord van Beugen het vierde grote programma sinds Wilbert Friederichs uit Oosterbeek in 2011 als muzikaal leider aantrad bij Voix Là. Het koor zingt vooral a capella maar wordt in een aantal liedjes op piano begeleid door Theo de Best.
De uitvoeringen vinden plaats op vrijdag 3 februari (20.00 uur), zaterdag 4 februari (20.00 uur) en zondag 5 februari (15.00 uur) in de Barn van Kasteel Tongelaar in Mill. Kaartjes kosten € 12,50 (inclusief pauzedrankje).
Kaartjes reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via tel. (06) 1246 8396. Voor meer informatie: www.voixlabeugen.nl en www.kasteeltongelaar.nl.