Na zes succesvolle edities vindt op zondag 4 juni - Eerste Pinksterdag - op het terrein van De Hinde, gelegen aan de Rogstraat 17 te Langenboom, Langenboms Buuten plaats.

Tijdens Langenboms Buuten presenteren hobbyisten, organisaties en ondernemers zich. Op het terrein van De Hinde worden langs een verharde route kramen ingericht. U vindt er cadeaus, streekproducten, beelden, poppen, kaarten, schilderijen, houtwerken, bloemstukken, handwerken en creatieve knutsels. Diverse optredens van lokale bands, met lekkere hapjes en drankjes op het terras vullen het geheel aan. Zo wordt deze zevende editie van Langenboms Buuten een gezellig dagje uit voor het hele gezin. Langenboms Buuten vindt plaats op Eerste Pinksterdag zondag 4 juni 2017 van 10.00 tot 18.00 uur. De entree en het parkeren zijn gratis.

Deelnemers gezocht

De organisatie is drukdoende om ook deze editie van Langenboms Buuten bijzonder te maken. Voor het evenement is de organisatie op zoek naar standhouders. Wanneer u als vereniging, hobbyist of bedrijf een dienst of product te bieden heeft welke in de Brabantse sfeer past, meldt u zich dan aan via de website www.langenbomsbuuten.nl of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..