Sinds september speelt Millenaar Willem Pluk (Muziekschool Music Fun) onder contract bij Slagerij van Kampen welke sinds enige tijd met een blazerssectie werkt. Op dit moment zit de band midden in een theater tour door heel Nederland.

Parallel aan de nieuwe show getiteld LIP/STICK worden er workshops georganiseerd, en op zaterdag 11 februari van 13.00 - 14.00 uur komt top drummer Olaf Fase een workshop geven voor alle drummers uit de omgeving Mill/Uden! Locatie is De Pul in Uden.

In de workshop zal hij antwoord geven op de vraag: hoe kun je creatief, verhalend en motorisch drummen? De oefeningen die ze gezamenlijk doen, zijn gebaseerd op de spetterende drumsolo die Olaf aan het begin laat horen. De oefeningen zijn erg leuk en inspirerend voor zowel beginnende als gevorderde drummers. Vanaf de zitplaats gaan we drummen in de lucht, op je knieën en zelfs op servetjes. En voor een echte durfal is er een plaats achter het drumstel!

Daarnaast vertelt Olaf over zijn ervaringen als drummer bij Slagerij van Kampen, waarmee hij diezelfde avond een optreden zal verzorgen in het theater in Oss. (tegen kortingsprijs zijn hier nog kaarten voor beschikbaar)

Deelname aan de workshop is gratis, aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie vindt u op www.muziekschoolmusicfun.nl.