VoiceMill

Wat is er mooier dan met elkaar te zingen in een popkoor? Hoe leuk is het om met andere koren op een mooie locatie een middag te organiseren en daar samen allerlei prachtige liedjes ten gehore te brengen? Dat staat te gebeuren op 2 april aanstaande.

Het Pop- & Musicalkoor VoiceMill organiseert dit Korenfestival op Kasteel Tongelaar, een van de mooiste locaties in Mill.

Het muziekgenre is breed georiënteerd: van pop tot musical en zowel Nederlandstalig, Engels als Afrikaans. We laten swingende maar ook ingetogen nummers horen. Sinds kort wordt VoiceMill door drie muzikanten begeleid en dat geeft een mooie aanvulling op onze optredens. Het koor, wat een liefhebber is van a capella muziek, wordt daarnaast nu ook muzikaal begeleid.

Het programma is divers samengesteld en we presenteren een mix van oudere en nieuw ingestudeerde liedjes, gedirigeerd door onze bevlogen dirigent.

De koren die naast VoiceMill aan het Korenfestival meedoen, zijn ‘Vals Plat’ uit St. Hubert, ‘Aksent’ uit Langenboom en ‘Sprightly’ uit Uden. Zet de datum 2 april van 12.00 - 16.30 uur alvast in de agenda!

Nadere informatie volgt de komende maanden. We zullen regelmatig via De Neije Krant en inmill.nl van ons laten horen. Bekijk ook de website van VoiceMill, www.voicemill.nl.

Iedereen is van harte welkom.