Stichting Activiteiten Mill (SAM) heeft vorig jaar het initiatief genomen om onder de naam “Helpende handen” een vrijwilligerspool in de gemeente Mill en Sint Hubert op te zetten.

Iedereen die op incidentele wijze zijn of haar hulp wil verlenen bij niet-commerciële activiteiten wordt opgeroepen zich hiervoor aan te melden. Vervolgens kunnen organisaties van activiteiten in de gemeente Mill die nog op zoek zijn naar vrijwilligers een beroep doen op deze vrijwilligerspool. Uiteraard is iedereen vrij al dan niet in te gaan op het verzoek om als vrijwilliger bij het betreffende evenement actief te zijn.

Oerparcours

Op zondag 28 mei zal voor de 5e keer het Brabants Oerparcours worden gehouden. Een laagdrempelige survivalrun door de Groespeel en Kanaalzone in Mill. Voor dit Oerparcours is men nog op zoek naar hulp. Gezocht wordt naar mensen die bij een hindernis willen staan om aan deelnemers toe te lichten wat de bedoeling is, te zorgen voor veiligheid en eventuele assistentie. Het Oerparcours duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur, maar een dagdeel helpen kan uiteraard ook.

Vrijwilligerspool

Iedereen kan zich aanmelden voor de vrijwilligerspool, of men nu 1 uur per jaar tijd heeft of wellicht vaker. Hoe meer vrijwilligers zich aanmelden voor “Helpende handen” hoe makkelijker en beter activiteiten en evenementen in onze gemeente georganiseerd kunnen worden.
Zijn uw gegevens opgenomen in de database, dan krijgt u een mailtje zodra er een verzoek van een organisator is ontvangen bij Stichting Activiteiten Mill. In de mail die u krijgt staat voor welke taak of taken vrijwilligers gezocht worden, de verwachte tijd en eventuele bijzonderheden. Het is vervolgens aan u zelf of u aan dit verzoek gehoor geeft.

Belangstelling

Geef dan uw gegevens door aan SAM via: 0485 - 32 56 34 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zie voor meer informatie over deze en alle andere activiteiten en initiatieven van Stichting Activiteiten Mill de website www.beleefhetinmill.nl.