De zeven specialisten van het Hobby Reparatie Centrum Mill - Hoogstraat 17 staan weer klaar voor u. Vrijdag 24 febr. 13.30 - 15.00 uur. Wat is mogelijk: reparatie van kleding, meubels, elektrische apparaten, gebruiksvoorwerpen, speelgoed enz.

Voor de reparatie vragen wij een kleine vergoeding van € 2.50. Garantie vooraf wordt niet gegeven. De deskundige hebben vanaf nu de beschikking over professioneel gereedschap o.a. nieuwe naaimachines.

De mensen die HRC bezoeken, zijn op dit moment geen klant bij de professionele reparateur. Het zijn mensen die hun kapotte bedlampje, staafmixer, stoeltje of jas nu weggooien, omdat reparatie duurder is dan een nieuw product. Door deze mensen in het HRC te helpen in ruil voor een kleine bijdrage, voorkomen we dat ze iets nieuws moeten kopen. Daarmee beconcurreren we niet de professionele reparateur, maar eerder de fabrikant die wil dat je je oude spullen weggooit en nieuwe koopt. Door het repareren te promoten, wil het Hobby Reparatie Centrum bijdragen aan het verkleinen van de afvalbergen. Een ieder is welkom, geen leeftijd grens, men hoeft geen lid te zijn van het Senioren Hobby Centrum of welke andere organisatie.

Voor meer informatie even bellen naar Clemens Hermens 06 - 23 64 29 49 of Cris Kuppen 06 - 83 55 17 75. Zie verder www.seniorenhobbycentrum.nl.

Geen Inloop Stamboom café SHC - febr.

Deze maand door bijzondere omstandigheden geen Inloop Stamboom Café. Eerst volgende bijeenkomst is vrijdag 31 maart.
Voor meer informatie even teamleider Jo v. Soest bellen 0485 - 45 30 11 of mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. In september gaan we weer starten met een beginners en gevorderde groep, die maandelijks bijeenkomen. Zin om mee te doen? Inschrijven is nu al mogelijk. Vol=vol. Aanmelden is mogelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..