Op zaterdagavond 18 maart organiseren de Straetlappen weer een gezellige muzikale en gratis toegankelijke inloopavond. Dit alles in partycentrum Fitland aan de Hoogveldseweg 1 in Mill.

Het begint om 20.00 uur en duurt tot 23.00 uur, een kopje koffie of thee is bij binnenkomst gratis en er is een loterij waarmee leuke prijzen te winnen zijn.

Deze avond zijn niet alleen de Straetlappen te horen. Ook Landante uit Reek zal op komen treden. Het repertoire van dit koor bestaande uit zo’n 30 personen bestaat uit popmuziek vanaf de jaren 60 van Leonard Cohen tot Queen, maar ook het Nederlands talige lied wordt niet vergeten. Liedjes van o.a. Boudewijn de Groot, van Dikhout en vele anderen. Zij zingen alles drie of vierstemmig, en worden begeleid door een combo van piano, basgitaar, slaggitaar en drums. Daarnaast is Moizat deze avond aanwezig om hun muzikale kwaliteiten te laten horen en te zorgen voor een nog hoger feestgehalte.

De Straetlappen hopen weer veel muziekliefhebbers te mogen begroeten op zaterdagavond 18 maart op deze elk jaar meer dan gezellige inloopavond!