Wie zou het leuk vinden om wat meer te leren schrijven, je levens verhaal vast te leggen. Om nieuwe paden te bewandelen, om op ontdekkingsreis te gaan en je creativiteit te ontwikkelen.

Je zult verbaasd zijn over je zelf van wat er allemaal naar boven komt drijven. Hoe kom je bij de bron van inspiratie zodat schrijven als vanzelf gaat, en hoe krijg je hier meer structuur in.

Door middel van leuke kleine schrijfoefeningen maken we het creatieve gedeelte -wat ieder mens bezit- langzaam los. Wellicht heb je je gedachten of wat er speelt in je leven altijd al op papier willen zetten. Misschien heb je dat vroeger al eens gedaan maar is het er niet meer van gekomen. Het kan ook zijn dat je niet weet of je schrijven wel leuk zult vinden, maar het wel graag eens zou willen proberen. Zelf ben ik pas op latere leeftijd gaan schrijven en had geen idee dat ik dat zo leuk en leerzaam zou vinden. Ik heb diverse cursussen gevolgd, trainingen gegeven en schrijf regelmatig tot mijn grote plezier.

Wie heeft er zin om samen met mij een schrijfgroep op te starten. Samen creatief bezig te zijn, in een sociale omgeving waar niets moet maar waar wel veel mogelijk is.We willen met een klein groepje gaan starten in september. Voordat we gaan beginnen is er gelegenheid om kennis met elkaar te maken en wordt er uitleg gegeven wat de bedoeling is. Ook hoor ik graag of er wensen zijn en kijken we wat mogelijk is. Afhankelijk van de interesse kan er ’s middags of ’s avonds een schrijfgroepje gevormd worden.

In de regio zijn diverse clubs actief, mensen die regelmatig bij elkaar komen om zijn/haar verhaal te delen met andere. Samen er een leuk –sociaal moment van te maken. Mogelijk ook binnenkort in onze gemeente?

Interesse in een voorlichting bijeenkomst? Zo ja laat dit ons even weten.
Teamleider is Tilly Gerritsma tel: 0485 - 45 35 85, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer info SHC zie www.seniorenhobbycentrum.nl.