Voor alle inwoners van het gebied De Vilheide, Brugse Berg, de Meeren en de Gagel wordt door Wijkraad Mill-West op woensdag 12 april 2017 van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur in wijkaccommodatie De Wester de jaarlijkse openbare bijeenkomst georganiseerd.

Zoals gebruikelijk zullen er weer tal van onderwerpen aan de orde komen welke betrekking hebben op de leefbaarheid, veiligheid en toekomst van onze wijk.

Zo zullen de wijkagentes Renske van Dijk en Janine van der Steen een presentatie geven en daarna bij de aanwezigen aanschuiven om diverse onderwerpen nader toe te lichten en om uw vragen te beantwoorden. Er zal een sociaal consulent van Mooiland aanwezig zijn en u wat vertellen over zijn werk in de wijk. Verder zal u op de hoogte worden gebracht over de meest actuele ontwikkelingen van de oprichting van de kinderboerderij.

Wijkraad Mill-West wil heel graag van wijkbewoners weten wat er speelt en leeft in de wijk en of er suggesties, vragen of zaken zijn waar u aan wilt bijdragen. We zijn samen verantwoordelijk voor een fijne wijk!

Wijkraad Mill-West hoopt op een grote opkomst met veel inbreng. Tot ziens op woensdag 12 april, vanaf 19.15 uur staat de koffie klaar!