Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 juli 2017 organiseert het toeristische en recreatieve platform Ontdek Mill het Zotte Zomer Festival.

Een lang weekend met nostalgische attracties, horeca, muziek en entertainment in nostalgische sfeer, foodtrucks, opstijgende ballonnen en ook een gevarieerde streek- cultuur- vrijetijds- kunst- en hobbymarkt. Dit alles in het Landschapspark aan de hoek Schoolstraat en Beerseweg in Mill. De toegang is helemaal gratis.

Streekmarkt

De streekmarkt zal op zaterdag 15 juli van 14.00 uur tot 20.00 uur worden gehouden en zondag 16 juli van 11.00 uur tot 18.00 uur. Iedereen die actief is in streekproducten, toerisme en recreatie, vrije tijd, hobby, kunst en cultuur is welkom om een kraam of grondplaats in te richten en hier de diensten en producten te promoten.

Kosten

Een marktkraam van 4 meter met een rood/wit dakje kost voor 2 dagen 50,- euro. Uiteraard is 1 dag een marktkraam huren ook mogelijk. De kosten bedragen dan 35,- euro. Een grondplaats van 4 meter, dus zonder marktkraam kost 15,- euro per dag.

Reserveren

Belangstelling een marktkraam en of grondplaats te reserveren?
Tel. 0485 - 32 56 34
Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over het Zotte Zomer Festival 2017 is ook te vinden op www.zottezomer.nl. Like ook de bijbehorende Facebookpagina om optimaal op de hoogte te blijven van alle actuele ontwikkelingen rond dit festival.