Roza Lozica

Na het succes van de eerste editie in september 2016, vind op zondag 9 april a.s. de tweede Barn Sessions plaats. Een avond vol livemuziek van een club rasmuzikanten én heerlijk eten op een fantastische locatie; ‘the Barn’ van Kasteel Tongelaar in Mill.

Speciaal voor deze sessie-avond gaan een paar van de beste muzikanten van Nederland samen het podium op om met elkaar muziek te maken. In de eerste editie waren de gasten Chris Hordijk, Kimberly Maasdamme en Elke Rouwmaat. De Line-up voor de volgende editie is inmiddels bekend: de eerste special guest is Bart Brandjes (o.a. bekend van The Voice of Holland), een uitzonderlijk getalenteerde zanger. Zijn zwoele stem en enorme bereik doen denken aan vocale wereldsterren als Stevie Wonder en Donnie Hathaway.

Naast Bart is ook Roza Lozica van de partij. Nadat Roza als achtergrondzangeres met René Froger en Glennis Grace heeft gewerkt, begint zij in 2013 aan een eigen solocarrière met een fantastisch album. Je kunt Roza ook gezien hebben tijdens de live shows van The Voice of Holland, waar ze deel uitmaakte van team Ali B.

Initiatiefneemsters van 'The Barn Sessions' zijn Anouk Verdonk en Mindy Broeren-Martosoedjono (uit Mill), twee gepassioneerde muzikanten. Anouk Verdonk is percussioniste bij o.a. Brownie Dutch, Tino Martin en Shirma Rouse. Mindy heeft haar eigen bedrijf Mindy music, media & more en o.a. werkzaam als freelance zangeres en video-editor. Onder haar bedrijf valt ook haar band Mindy & The Good Vibes Society en het platform Trouwliedjes.nl. Anouk en Mindy werken al een aantal jaren samen in verschillende projecten. Toen zij vorig jaar samen een videoclip opnamen in de sfeervolle ‘Barn’ van Kasteel Tongelaar, werd daar zo enthousiast op gereageerd dat het idee geboren werd om daar sessie-avonden te gaan organiseren.

Naast de muziek kun je de hele avond door genieten van een heerlijk walkingdinner door Chef-kok Hans van der Steijn van Smaakmakers Mill. 'The Barn Sessions’ is een culinaire en muzikale samenwerking tussen Mindy music, media & more, Kuona Music en Smaakmakers Mill, Kasteel Tongelaar.

Voor gasten van ver hebben de dames van the Barn Sessions een speciaal hotel arrangement kunnen regelen bij Fitland Hotel Mill. (alleen rechtstreeks te boeken bij Fitland o.v.v. Barn sessions april).

Wil je ook bij deze avond zijn? Bestel dan je kaarten via www.barnsessions.nl.